Landbouw Plastic.

Zaagsel-hand

De eisen aan een goede landbouwplastic worden steeds hoger. Van een goede standaard landbouwplastic tot een hoge zuurstof dichte landbouwplastic.

Waar moet u op letten bij uw keuze voor landbouwplastic?

Waar kunt u op letten bij de keuze van landbouwfolie? Belangrijk voor de conservering van het ruwvoer is dat de kuil snel stabiel wordt. Hiervoor moet er zo weinig mogelijk zuurstof aanwezig zijn in de kuil. Wanneer er een zandlaag over de kuil heen komt, voldoet een Megaleen landbouwplastic prima. Maar als dit niet gebeurt is het advies om een landbouwfolie te nemen met een hoge zuurstofdichtheid.

Landbouwfolie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

De Megaleen 150 landbouwfolie is een goede standaard landbouwplastic. Megaleen bestaat uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn van goede kwaliteit, de middelste laag is van regeneraat. Hierdoor bereikt Megaleen 150 een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Voor wie een dikkere landbouwplastic wenst is er de Megaleen 200. Dit is een dikker en sterker landbouwplastic, dus voor meer bescherming onder zware omstandigheden. Ook de Megaleen 200 bestaat uit 2 goede buitenlagen die extra bescherming tegen zon geven.

Extra sterke landbouwplastic

Een stap verder is de MegaFlex landbouwfolie. Deze landbouwfolie is dunner dan de standaard landbouwfolie, maar heeft een hele hoge kogelvalwaarde. Hierdoor is het zeer flexibel en extra sterk. MegaFlex is een zwart / witte folie. Deze witte buitenzijde zorgt ervoor dat folie, en daardoor ook de kuil, koeler blijft.

Landbouwplastic met 5 lagen voor topafdekking

Met de MegaplastPower landbouwfolie heeft Fa.H.W.Koning een topproduct in het assortiment. Door de hoge zuurstofdichtheid die MegaplastPower heeft wordt er een topafdekking behaald voor goed ruwvoer. MegaplastPower is een 5-laagse folie met een specifieke grondstofsamenstelling die voor een topkwaliteit zorgt. Eén laag bestaat uit Metalloceen, dit is een grondstof die een hoge trekkracht en rek heeft.

Wilt u hierover meer informatie of advies. Neem dan gerust contact met ons op.

Producten

Landbouwplastic MegaCombi
Landbouwplastic MegaCombi
Landbouwplastic MegaplastPower zwart
Landbouwplastic MegaplastPower zwart
Landbouwplastic MegaFlex
Landbouwplastic MegaFlex
Landbouwplastic MegaFlex
Landbouwplastic MegaFlex
Landbouwplastic Megaleen 200
Landbouwplastic Megaleen 200
Landbouwplastic Megaleen 150
Landbouwplastic Megaleen 150
Landbouwplastic Hermetix
Landbouwplastic Hermetix